Nyheter

Välkommen till Gatsmart Stadsodling

Välkommen till stadsodling, här skapar vi odlingar och främjar biologiskt mångfald. Vi har ett flertal med tjänster och är flexibla i hur vi kan hjälpa dig. Visste du att vi jobbar med att hålla Stockholms stadsodlingar extra gröna genom att skapa trädgårdar för flera av Stockholms största museer? Det här är ett utav våra roligaste projekt och vi ser gärna att du kommer på besök och kikar in!

Stadsodling och nyheter

Stockholm är fullt av intressanta stadsodlingar och inom våra nyheter så lägger jag upp min favoriter och vilka av dessa som är värda ett besök. Du får gärna tips om du har någon favorit, så ska jag ta reda på mer om den och utforska.

Gatsmart Stadsodlings favoritbloggar

Här kan du läsa vad det är jag läser, dessa är några gyllene-guldkorn online.

  • Koala Kaffe: Älskar du kaffe, speciellt kaffe av hög kvalitet? Då borde du kika in här! Kaffekunskap är bara förnamnet.
  • Atlas Geographica: Här kan du läsa om alltifrån politik om klimatet till böcker som du måste läsa, en blogg om allt!
  • Rags Only: Ett superbra sätt att köpa miljöväliga kläder på. Här kan du hitta det snyggaste och mest hållbara modet på marknaden.
  • Stadsvandringar: En annan undersida till Gatsmart är min sida om urban gardening eller stadsodlingar. Här kan du hitta tips om hur du bäst kan designa din urbana balkong.
  • The Hyam: här finns en rad med veganska recepts som passar alla lägen och smaker. Dessutom så finns det tips på vad du kan laga för att vara EXTRA klimatsmart.
  • Gatsmart såklart! Här finns allt om hur du är mest gatsmart och hur vi kan bidra till en grönare stad!

Finns det andra bloggar som jag borde lägga till på listan, eller bloggar som jag borde läsa? Tipsa mig så ska jag spana in, bra bloggar är värda att lyfta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *